fbpx

Sene betalinger og rotete regnskap er den vanligste årsaken til konkurs – vi gjør deg mer lønnsom!

Hvordan kan selv bedrifter med god omsetning og mange kunder gå konkurs? Som overskriften tilsier skyldes dette ofte problemer med betalingsevne, et uryddig og lite oversiktlig regnskap. Dårlig likviditet betyr at din bedrift ikke rekker å få inn penger før du må betale dine leverandører, lønn og skatt etc. Ofte skyldes dette at overskuddet ligger i utestående kundefordringer.

  Slik gjør vi deg mer lønnsom

   

   Gode regnskapsrutiner

   Vi hjelper deg med å være ajour med regnskapet, at du overholder frister og at det er enkelt for deg å ta del i regnskapet. Dette gjør vi ved å etablere rutiner, gir deg tilgang til gode verktøy slik at du slipper å håndtere alle bilagene manuelt. Vi har digitale løsninger som effektiviserer det meste fra mottak og godkjenning av faktura, reiseregninger, betaling og lønn. Vi reduserer tiden du bruker på dette i dag, helt garantert!

   Raskere innbetaling fra dine kunder

   Alpha Aksepta er et av få byråer i Trondheim som har bevilling til å drive både regnskap og inkassovirksomhet. Vi vet akkurat hvilke tiltak som må til for at du skal få pengene raskest mulig inn på konto, uten at det går ut over ditt forhold til kunden. Vi ser bla. på hvor mange forfallsdager du har, kanskje bør du redusere fra 14 til 10 dager. Har du tidligere sendt mange purringer uten å komme videre bør du også vurdere å kutte ut purring og sende inkassovarsel i stedet.

    Få kontrollen tilbake

    Prøv en regnskapsfører som gir deg kontrollen tilbake og øker din lønnsomhet. Med Alpha
    Aksepta får du:

    • Effektivt og oversiktlig regnskap
    • Pengene raskere inn på konto
    • Tilgang på digitale verktøy
    • Bruk mindre tid på regnskapsoppgaver

    Kontakt oss for et godt tilbud

    Adresse

    Alpha Aksepta AS
    Heimdalsvegen 10
    7080 Heimdal

    E-Post

    post@alpha-aksepta.no

    Ring Oss

    TELEFON: (+47) 72 909 072

    FORETAKSREGISTERET

    986 270 027 MVA

    Alpha Aksepta

    ALPHA ØKONOMI AS
    post@alpha-as.no
    (+47) 72 90 90 72