fbpx

Tjenester

Tilbakemeldinger fra våre kunder som benytter oss på samtlige tjenester, er at det oppleves som effektivt og kostnadsbesparende.

Vi tilbyr regnskapstjenester fra flere økonomisystem, som blant annet, Visma Global, Tripletex og Visma eAccounting. Ønsker dere digitale løsninger og automatisere, skreddersyr vi løsninger tilpasset din virksomhet.

Vi har integrerte løsninger mellom vårt regnskap- og inkassosystem, som effektiviserer inndrivingen av ubetalte fakturaer.

Regnskap

Våre medarbeidere har faglig kompetanse som ivaretar regnskapet ditt på en forsvarlig og tilfredsstillende måte, slik at dere som kunde kan fokusere på kjernevirksomheten. Vi har nettbaserte økonomisystemer som effetiviserer din arbeidshverdag og vi er kjent for å levere kvalitet og være tilgjengelig for deg som kunde.

Inkassotjenester

Det er viktig for oss at våre kunder føler en trygghet med å bruke Alpha Økonomi AS. Flere av våre medarbeidere har lang erfaring fra inkassobransjen, med utstedt autorisasjon og bevilling. Vi har fokus på høyest mulig løsningsgrad og begrenset kredittid. For å oppnå akkurat dette er det et stort fokus på proaktiv saksbehandling. Ved å benytte Alpha Økonomi som inkassoleverandør vil vi holde deg løpende orientert om utviklingen i inkassosakene. 

Fakturaadministrasjon

Alpha Økonomi tilbyr håndtering av utestående fordringer fra ordretidspunktet slik at dere kan frigjøre ressurser. Alpha Økonomi sender ut fakturaen og følger opp til betaling er mottatt eller til fakturaen er kreditert eller tapsført. Vi har effektive purre- og inkassorutiner hvis betaling ikke skjer innen forfallsdato.

Tvistehåndtering og juridisk bistand

Kommer du ikke til enighet med din kunde om betaling, har Alpha Økonomi lang erfaring med tvistehåndtering. Med vår erfaring på å avklare innsigelse på fakturaen har vi løst utallige saker uten å koble inn rettsapparatet eller bistand fra advokat. Vi har også egen profesjonell møtefullmektig, som tar oppdrag i forliksrådet både for våre kunder og andre inkassobyråer. Alpha Økonomi har også samarbeid med advokatkontor ved behov.

Tilbakemeldinger

Kontakt oss

Adresse

Alpha Økonomi AS
Heimdalsvegen 10
7080 Heimdal

E-Post

post@alpha-as.no

Ring Oss

TELEFON: (+47) 72 90 90 72

FORETAKSREGISTERET

986 270 027 MVA

Send oss en melding

ALPHA ØKONOMI AS
post@alpha-as.no
(+47) 72 90 90 72