fbpx

Utfordre dagens regnskapsfører?

La oss gi deg et godt tilbud!

Mange bedrifter betaler ofte mer enn strengt tatt nødvendig for sitt regnskap. Hvor mye man betaler er så klart avhengig av hvor ryddig man er, men også hvor mange oppgaver som er automatiserte. Det er mye vi kan gjøre for å effektivisere slik at ditt regnskapshonorar blir lavere. Se hva vi kan gjøre for din bedrift.

Autoinkasso for Tripletex og eAccounting

Manuell håndtering

Når vi får en ny kunde går vi inn å ser på hva som kan gjøres mer effektivt. Dette for å gjøre arbeidsdagen din enklere og for at dette vil redusere tid brukt på regnskapsrelaterte oppgaver. Vi tilbyr løsninger i flere regnskapssystem og finner det som passer deg best, avhengig om du vil gjøre deler av jobben selv, eller sette bort alt. Har du komplekse løsninger som stiller krav til god flyt mellom lager, webshop eller kassesystem så har vi også gode løsninger og referansekunder på dette.  

Våre kunder er mer likvide

Alpha-Aksepta er et av få regnskapsbyråer som har både regnskap og inkassobevilning, vi har over 30 års erfaring i faget og har en arbeidsmetodikk som er nøye utprøvd. Derfor er vi sikre på å kunne gi deg en strømlinjeformet flyt på ditt regnskap, der arbeidsdagene dine blir enklere og ryddigere.

Alpha Aksepta – Økonomi satt i system

La oss gi deg en bedre pris på ditt regnskap!

Fyll inn og få et tilbud i dag:

ALPHA ØKONOMI AS
post@alpha-as.no
(+47) 72 90 90 72