fbpx

Våre systemer

Det er mange økonomisystemer å velge mellom. Som regnskapsfører så må vi ha kjennskap til de fleste slik at vi kan føre ditt regnskap. Vi har selvsagt regnskapssystemer vi anbefaler å bruke som øker effektiviteten din, samt at gjør våre regnskapstjenester rimeligere for deg. Lurer du på hva du skal bruke? Kontakt oss for veiledning og se her hva som er gjengangerne.

Visma Global

Visma Global er vårt hovedsystem og her finnes det mange utvidelser i form av apper og nettbaserte løsninger som kan effektivisere din hverdag. Via fullintegrerte løsninger kan du godkjenne fakturaer, sende faktura og holde styr på reise og utlegg gjennom Visma Expense. Visma Global kan også intergreres med en rekke tredjepartsløsninger som kassesystemer og nettbutikker. Systemet sørger for effektiv flyt mellom det offentlige og ditt regnskap. 

Tripletex 

Tripletex har blitt et populært økonomisystem som gjør at du kan sette sammen et system med de funksjonene du har behov for. Et fullverdig nettbasert system med alle muligheter. De fleste prosessene er automatiserte og her kan vi som regnskapsfører “dele” systemet med våre kunder slik at du gjør deler av jobben og vi tar oss av de mer komplekse arbeidsoppgavene. Med Tripletex har du full styring på din økonomiske situasjon, gjennom rapporter og effektive verktøy.

Visma eAccounting

Visma eAccounting er et smart regnskapsprogram for små bedrifter. Et nettbasert system med en lav månedspris og et intuitiv design som gjør det enkelt å sette seg inn i. Systemet er også integrert med en rekke banker som gjør at dine fakturaer blir matchet med innbetalinger. Alpha Økonomi kan med noen tastetrykk logge seg på din løsning for å bistå deg hvis du har oppgaver du ikke får løst.  

Visma Business

Visma Business er et av de største ERP løsningene her til lands. Systemet kan integreres med så og så de fleste andre systemer, om det er kassesystem, nettbutikk eller andre systemer du måtte bruke. Integrasjonene gjør regnskapet effektivt og automatiserer arbeidsoppgaver. 

Kontakt oss

Adresse

Alpha Økonomi AS
Heimdalsvegen 10
7080 Heimdal

E-Post

post@alpha-as.no

Ring Oss

TELEFON: (+47) 72 90 90 72

FORETAKSREGISTERET

986 270 027 MVA

Send oss en melding

ALPHA ØKONOMI AS
post@alpha-as.no
(+47) 72 90 90 72