fbpx

VI TRENGER FLERE REGNSKAPSFØRERE

Vi er et økonomihus med stor tverrfaglig kompetanse, og som tror på å gi tillit og ansvar for å la våre ansatte utvikle seg og bli de beste rådgivere for sine kunder.

Hos oss har vi fokus på kompetanseutveksling og å spille hverandre gode. Det er lav terskel for “å spille ball” med kolleger og ledere, og man blir sett og hørt i arbeidshverdagen.

Vi tror på å gi tilgang til kurs og kompetanseheving både internt og eksternt i regi av arbeidsgiver for alle ansatte. Når man har oversikt over sitt fagfelt og sine kunders utfordringer er dette grunnlaget for å gi den beste rådgivning.

Hos oss har man totalansvar for sine kunder, det vil si at man har oversikt over både regnskap og lønn. Våre ansatte gjør hele regnskapsprosessen inklusive skattemelding og årsoppgjør.

Samtidig hjelper vi våre kolleger med kvalitetskontroll og kvalitetssikring. Vi har veldig gode kvalitetssystem vi jobber etter og dette er levende system som også videreutvikles løpende.

Arbeidsmiljø er veldig viktig hos oss: Vi trives godt sammen! I tillegg er vi gode på kommunikasjon med våre kunder. For å kunne være dine kunders naturlige sparringspartner er det viktig å være tilgjengelig både på telefon og på e-post.

Så kommunikasjon vil derfor være en viktig del av din arbeidshverdag hos oss og vi setter pris på åpenhet og tydelighet. Vi trenger nå flere engasjerte kolleger. Er du autorisert regnskapsfører eller har erfaring med regnskapsføring A-Å er du hjertelig velkommen til å ta kontakt om du ønsker å vite mer.

 Ønsker du mer informasjon får du gjerne ta kontakt med Tor-Arne Jensen på telefon 72909072 eller 92200970, e post tor-arne@alpha-aksepta.no

Din søknad behandles konfidensielt.

Kontakt oss

Adresse

Alpha Økonomi AS
Heimdalsvegen 10
7080 Heimdal

E-Post

post@alpha-as.no

Ring Oss

TELEFON: (+47) 72 90 90 72

FORETAKSREGISTERET

986 270 027 MVA

Få et tilbud i dag

ALPHA ØKONOMI AS
post@alpha-as.no
(+47) 72 90 90 72