fbpx

Aksepta Autoinkasso

En automatisk inkassoløsning i
Tripletex, POWEROFFICE og eAccounting

Med Autoinkasso fra Alpha Økonomi kan du automatisere purring, inkasso og med det få pengene raskere inn på konto. Vår sømløse integrasjon med Tripletex, Poweroffice og eAccounting gjør at du kan få full kontroll over bedriftens likviditet.

Automatisk prosess

Autoinkasso er integrert med Tripletex, Poweroffice og eAccounting økonomisystem. Det gjør at du kan sende saker til purring og inkasso direkte fra systemet kun med noen trykk. Prosessen er automatisert. Det betyr at dersom fakturaen ikke blir betalt til forfall vil den automatisk sende purring. Dersom purringen ikke blir betalt vil inkasso automatisk bli iverksatt. Saken blir oppdatert til enhver tid. Oppgjøret blir bokført automatisk.

Manuell håndtering

Skulle du ønske å kontrollere prosessen manuelt, så står du også fritt til det. Da velger du hvilke saker som du vil at vi skal purre, vi sender da ut et inkassovarsel til din kunde på vegne av deg. Når en sak er klar for inkasso så velger du ut de som du ønsker at vi skal følge opp, vi tar da all dialog med kunde for å få til en innbetaling. På denne måten har du full kontroll og pengene kommer raskere inn på konto!

Vi tar vare på din kunde

Du skal være trygg på at vi behandler din kunde godt. Vi har over 30 års erfaring i faget og har en arbeidsmetodikk som er nøye utprøvd. Årsaken til hvorfor din kunde ikke har betalt kan være så mangt. Ren glemsel, dårlig likviditet eller liten betalingsvilje, dette får vi avdekket under telefonsamtalen. Vi finner dermed en løsning som ivaretar både deg og din kunde på en god måte.

Aksepta Autoinkasso

Prøv Aksepta Autoinkasso i dag ved å kontakte oss her eller aktiver løsningen direkte i ditt økonomisystem. Har du spørsmål angående løsningen eller om purring og inkasso forøvrig, da er du hjertelig velkommen til å prate med oss.

Kontakt oss

Adresse

Alpha Økonomi AS
Heimdalsvegen 10
7080 Heimdal

E-Post

post@alpha-as.no

Ring Oss

TELEFON: (+47) 72 90 90 72

FORETAKSREGISTERET

986 270 027 MVA

Få et tilbud i dag

ALPHA ØKONOMI AS
post@alpha-as.no
(+47) 72 90 90 72